Huoneistoremontti

Kaipaako asuntosi pientä pintaremonttia? Vai onko asuntosi suuremman saneerauksen tarpeessa?

Huoneisto- ja asuntoremontti Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa

Huoneistoremontti on paikallaan silloin, kun haluat tuoda kotiin uusia tuulia, nostaa asunnon arvoa tai kohentaa vanhat pinnat entisen veroisiksi. Teemme kokonaisvaltaisia ja vaativia asuntoremontteja lattiasta kattoon pääkaupunkiseudulla, sekä muualla Uudenmaan alueella.

Remonttipalvelumme pääkaupunkiseudulla:

  • tapetointi, maalaus ja laatoitus
  • väliseinien ja katon purkutyöt sekä rakentaminen
  • lattia-asennukset ja listoitukset
  • keittiöremontti ja kalusteasennukset
  • märkätilaremontit, sauna- ja kylpyhuoneremontit
  • sähkötyöt alihankintana kumppaniltamme
  • huoneistojen myyntiremontit
  • kirvesmiehen- ja puusepän työt
  • kaikki yleisimmät huoneistoremontit avaimet käteen palveluna

Laajan ja monipuolisen verkostomme avulla pystymme tarjoamaan suuremmatkin urakat aina aikataulussa pysyen ja kustannustehokkaalla hinnalla. Kysy tarjous huoneistosi remontista.

Remonttivelhot on suositellut palvelujamme tässä artikkelissaan.

Ota yhteyttä ›

Millaisen huoneistoremontin sinä tarvitset?

Miltä kuulostaisi kaunis parkettilattia, tuoreet maalipinnat ja siistit tapetit, jotka on valittu tarkoin kunkin tilan tunnelmaa ja mieltymyksiäsi ajatellen? Mitä muita muutoksia kotiisi saisi olla?

Soita ja kerro lisää!

Kylpyhuoneremontti Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa

Kylpyhuone saa täysin uuden ilmeen kun sinne vaihdetaan uudet laatat. Aina ei tarvita kokonaisvaltaista kylpyhuoneremonttia, vaan jo kalusteita vaihtamalla tai katon maalauksella saadaan uutta ilmettä. Saunan voi päivittää nykyaikaan vaivattomasti, kun vanhojen lauteiden tilalle asennetaan tuoreuttaan tuoksuvat laudepuut ja valaistus viedään uudelle, tunnelmalliselle tasolle.

Siinä muutamia esimerkkejä siitä, mitä Zones Oy:n kylpyhuone- ja saunaremontti voi sisältää.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ›

Onnistunut saunaremontti pk-seudulla

Pintojen lisäksi säilytysratkaisut on hyvä miettiä uudelleen. Näin kaikki tavarat löytävät selkeästi paikkansa ja niiden käyttö onnistuu sujuvasti silloinkin, kun kiire on käsillä. Koko kylpyhuone pysyy siistinä ja kauniina, kun remontissa on huomioita useampi tilankäyttöön vaikuttava tekijä.

Alan ammattilaisina meillä on silmää monenlaisille kylpyhuone- ja saunaremonteille. Taitava tekijä pystyy loihtimaan vanhastakin uutta uniikeilla tavoilla. Jutellaan siis lisää sinun toiveistasi ja tarpeistasi!

Olemme tehneet taloyhtiöille kylpyhuoneita ja toimimme yhteistyössä isännöitsijöiden kanssa. Hoidamme tarkastukset ja tarvittaessa käytämme ulkopuolista vedeseristystarkistajaa.

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous