Suunnittelupalvelut

Myyntistailaus, sisustussuunnittelu ja tilaratkaisut – Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Sipoo, koko Etelä-Suomi

Zonesin sisustussuunnittelu- ja stailauspalveluun ovat luottaneet jo useat tahot Helsingin sekä koko Uudenmaan alueella. Esimerkiksi kiinteistönvälitysfirma RE/MAX hyödyntää asuntojen stailauspalveluamme heidän kauttaan välitettävien, tyhjillään olevien kohteiden myynnissä. Ammattilaisen tekemä tyylimuutos on kätevä kikka tuoda tarvittavaa potkua asunnon tai miksei liiketilankin myyntiin. Oikeilla kalusteilla, sisustuksella ja ratkaisuilla onnistutaan tiloista tekemään herkullisen houkuttelevat ostajan silmissä. 

Myyntistailausta varten meillä on kattaus ihania, upeita kalusteita, joilla teemme kohteeseen tarvittavan toteutuksen. Kun tilat on kuvattu, kuljetamme kalusteet pois. Voit uskoa, että stailauksella on mittava vaikutus siihen, kuinka moni kohteestasi kiinnostuu ja näkee siten sen potentiaalin. 

Vai kaipaisiko kotisi kenties jotain uutta, virkistävän viehättävää?

Jos asuntokaupat eivät ole käsillä, mutta silti sisustus kaipaisi jotain uutta ja mukavaa, ota meihin yhteyttä. Jutellaan hieman toiveistasi ja katsotaan kotiasi yhdessä uusin silmin. Ideoimme mielellämme vanhan tilalle täysin tai osittain uutta, mitä sitten haluatkaan. Kyseeseen voi tulla vaikka uusi värimaailma, sisustustuotteet tai kalusteet tai ainoastaan vanhan tilan uudelleen järjestely. Mikäli tarvitaan jonkinlaista remonttia, palvelut hoituvat samasta osoitteesta!

Suunnittelupalvelumme on niin kotitalouksille kuin yrityksille. Suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelun ammattitutkinnon suorittanut henkilö. 

Ota yhteyttä, jutellaan lisää »