Yrityksille

Remontti- ja rakennuspalvelut yrityksille

Toimitila- ja liiketilaremontit, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa

Muistathan panostaa yrityksesi toimitiloihin. Tilat, joissa on siistit pinnat ja kestävät kalusteet, ovat paitsi palvelujasi käyttävän asiakkaan että henkilökuntasi ilo. Hyvin, tarkoitukseensa remontoidut tilat kertovat, että arvostat asiakkaitasi sekä henkilökuntaasi ja haluat tarjota heille parasta palvelua sekä tuotteita.

Toimitilasaneeraus pääkaupunkiseudulla

Meidän käsissämme yksi jos toinenkin yritysremontti on hoitunut ansiokkaasti. Työlistalta löytyy kahviloiden, ravintoloiden, pikaruokaketjujen, toimistojen ja muiden yritystilojen muutostöitä ja rakennussaneerauksia.

Kokonaisvaltaista korjausrakentamista

Olemme tarvittaessa käytettävissäsi jo suunnitteluvaiheessa, jos et aivan tarkkaan osaa visioida tilojen uutta ilmettä. Meiltä löytyy kokemusta ja tuoreita ideoita järkeviin sekä tyylikkäisiin, juuri sinun toiveitasi vastaaviin tilaratkaisuihin. Tarpeen vaatiessa saat yhteistyöverkostomme kautta myös sisustussuunnittelupalvelut.

Pyydä tarjous ›

Tässä muutamia referenssejä sekä asiakkaitamme

Olemme olleet mukana toteuttamassa useita onnistuneita remontteja yrityksille. Korjausrakentamisen palveluista ovat nauttineet mm. seuraavat asiakkaamme:

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous