Keittiöremontti

Laita ruokaa, seurustele viihtyisästi ja nauti riittävästä säilytystilasta upouudessa keittiössä.

Keittiöremontti ja kalusteasennukset, Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa

Olemme tehneet lukuisia keittiöremontteja laidasta laitaan. Asennamme kalusteet ja kodinkoneet, jonka lisäksi teemme pintatyöt lattiasta kattoon. Hoidamme työmme siihen pisteeseen, että voit aloittaa kokkauksen vaikka saman tien luovutettuamme kohteen sinulle.

Keittiöremontti toteutetaan vastaamaan jokaisen asiakkaan käyttötarpeita. Meillä on tarvittavaa silmää sekä suunnitteluun että toteutukseen. Pyydä rehti tarjous keittiön remontoinnista. Palvelemme Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä ›

Näin keittiöremontti onnistuu vaivattomasti

Hyvin tehty keittiö lähtee huolellisesta suunnittelusta. Perheen koko ja keittiön käytön aktiivisuus ovat esimerkiksi tekijöitä, jotka asukkaiden toiveiden lisäksi vaikuttavat remonttiin. On tärkeää, että keittiössä on tilaa laittaa ruokaa ja ilo nauttia mukavista ateriahetkistä.

Keittiön kalusteasennukset

Meiltä saat myös keittiökalusteiden asennukset remontin yhteydessä. Hoidamme kiinteiden kalusteiden asennukset kotiin sekä toimistoihin. Olemme luotettava kumppani myös rakennusliikkeille.

Modifioimme kaapistot tarvittaessa tilaasi ja tarpeisiisi sopiviksi

Standardirunkoiset keittiön kiintokalusteet muokataan verstaallamme tarpeen mukaan tilaan sopiviksi. Keittiö­­remonttimme suunnitellaan aina asiakkaan mittoihin ja toiveisiin sopiviksi.

Kauttamme kaikki palvelut keittiöremonttiin

Saat kauttamme kaikki keittöremontissa tarvittavat palvelut lähtien asbesti- ja haitta-ainekartoituksesta. Myös kaikki sähkö- ja putkityöt sekä LVI-työt järjestyvät kauttamme.

Keittiöremontin työvaiheet

Miten keittiöremontti etenee? Avaimet käteen -palvelumme kattaa kaiken ensimmäisestä tapaamisesta kohteen luovuttamiseen. Näin toimimme:

1

Tulemme paikan päälle tekemään ilmaisen kartoituksen lähtötilanteesta

2

Laadimme sinulle tarjouksen käynnin jälkeen, josta selviää työn kuvaus, aikataulu, materiaalien hankinnat ym. asiat

3

Hyväksyttyäsi sopimuksen aloitamme työt sovittuna ajankohtana

4

Puramme vanhan keittiön ja kaapistot ennen pohjatöitä sekä viemme vanhat kalusteet ja roskat niille varattuun kierrätykseen.

5

Pohjatöiden jälkeen asennamme tarjouksen mukaisesti sinun valitsemat kalusteet ja maalaamme keittön sinun toivomillasi maaleilla ja sävyillä

6

Hoidamme loppusiivouksen ja toimitamme materiaalit kierrätykseen

7

Luovutamme valmiin kohteen sinulle sovitussa aikataulussa

Helppoa ja vaivatonta? Näin sen olemme teille halunneet suunnitella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous